Mercat de santa Llúcia

Com és tradicional en aquestes dates, el Mercat de Santa Llúcia obra les seves portes presidit per l’imponent façana de la Catedral de Barcelona. Es tracta d’un mercat dedicat a la venda d’objectes i elements propis del nadal. Figures del pessebre, avets, caga tiós, caganers i garlandes es donen cita del 25 de novembre al 23 de desembre a la plaça de la Catedral de Barcelona. Això és així des de l’any 1786.

Recomano en fervor aprofitar aquests dies per fer una passejada i gaudir de les obres fetes pels artesans que hi exposen.  Segur que ens emportarem quelcom cap a casa!!

http://www.es.firadesantallucia.cat/historia.php

——————————————————————————————————-

Como es tradicional en estas fechas, el Mercat de Santa Llúcia abre sus puertas presidido por la imponente fachada de la Catedral de Barcelona. Se trata de un mercado dedicado a la venda de objetos propios de la navidad. Figuras de pesebre, abetos, caga tiós, caganers i decoraciones navideñas se dan cita del 25 de noviembre al 23 de diciembre en la plaza de la Catedral de Barcelona. Esto es así desde el año 1786.

Recomiendo con fervor aprovechar estos días para pasear i gozar de las obras hechas por los artesanos que en él exponen. Seguro que nos llevamos algo a casa!!

http://www.es.firadesantallucia.cat/historia.php

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Aquesta entrada ha esta publicada en Barcelona, Folklore. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari