Presentació

Barcelona és sens dubte una ciutat ubicada en un lloc privilegiat de la mediterrània. El seu anar i venir de persones, idees i cultures atorguen a aquesta ciutat el honor de ser una de les més cosmopolites d’Europa. Sent un punt de trobada obligat per a turistes de diferent caire i amb interessos molt dispars. El cosmopolitisme de Barcelona no és patrimoni dels nostres temps, sinó que ens hem de remuntar molts anys enrere per trobar el seu origen.

Molts son els estrangers que venen des de terres llunyanes per conèixer la ciutat de Barcelona. Però, els barcelonins sabem el que tenim? Conèixem tots els secrets que la nostra ciutat ens te guardats?.

És per això que m’he decidit a crear aquest blog, perquè com a barceloní desitjo conèixer la meva ciutat i m’agradaria que m’acompanyéssiu en el meu viatge. La meva intenció es també donar a conèixer la ciutat de Barcelona al màxim de gent possible, és per això que usaré dos idiomes: el català i el castellà.

Seré un guiri a la meva ciutat!!. Les meves armes?: Una camara de fotos, unes xancletes i uns mitjons.

—————————————————————————————-

Barcelona es sin lugar a dudas una ciudad situada en un lugar privilegiado de la mediterránea. Su ir y venir de personas, ideas y culturas otorgan a esta ciudad el honor de ser una de las más cosmopolitas de Europa. Siendo un punto de encuentro obligado para turistas de diferente índole y con intereses muy dispares. El cosmopolitismo de Barcelona no es patrimonio de nuestro tiempo, sino que nos tenemos que remontar muchos años atrás para encontrar su origen.

Muchos son los extranjeros que vienen desde tierras lejanas para conocer la ciudad de Barcelona. Pero, ¿los barceloneses sabemos lo que tenemos?. ¿Conocemos todos los secretos que nuestra ciudad nos tiene guardados?.

Es por esto que me he decidido a crear este blog, porqué como barcelonés deseo conocer mi ciudad  y me gustaría que me acompañaseis en mi viaje. Mi intención es también la de dar a conocer la ciudad de Barcelona al máximo de gente posible, es por eso que usaré dos idiomas: el catalán y el castellano.

Seré un guiri en mi ciudad!!. ¿Mis armas?: una cámara de fotos, unas chancletas i unos calcetines.

Imatge

Aquesta entrada ha esta publicada en Barcelona. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Presentació

  1. sol ha dit:

    Bon viatge, t’acompanyo llegint-te

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s